KHR Architecture søger kommunikationspraktikanter
KHR Architecture

Søger du praktik i sommerferien eller til efteråret? Så send os din ansøgning nu!

Vi brænder for at skabe arkitektur, der gør en forskel for brugerne og i samfundet. Vil du hjælpe os med at gøre det synligt via SoMe, web, PR og events?

KHR Architecture er en moderne arkitektvirksomhed, der står bag byggerier som Københavns Metro, KUA, Odense Universitetshospital og B&O’s hovedkontor, men desværre er der alt for få, der ved det. Derfor har vi intensiveret vores fokus på kommunikation, så flere potentielle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ser, hvad vi har at tilbyde, og hvor mange nye spændende projekter, vi har gang i.

Der er masser at tage fat på, og derfor vil vi meget gerne have din assistance!

Vi kan tilbyde dig:

 • alt det ansvar, du kan løfte, og den sparring, du har behov for
 • opgaver sammensat ud fra dine kompetencer og læringsønsker, så både du og vi får mest muligt ud af din tid hos os
 • et fleksibelt praktikophold, hvor vi gerne tilrettelægger dit forløb i forhold til eventuelle studieaktiviteter eller -job
 • udsigt over vandet, lækker frokostordning samt sociale, faglige og sportslige arrangementer
 • erkendtlighed på 3000 kr. om måneden (ved fuldtidspraktik)

Fortæl os gerne, hvilke af disse opgaver, du allerhelst vil arbejde med og hvorfor:

 1. Boost af vores Instagram-profil (fokus på employer branding og branding generelt). Måske også arbejde med Pinterest, Facebook og Linkedin?
 2. Synliggøre KHR via fagfora og blogs via projektopslag, nyheder og indlæg
 3. Produktion og distribution af video med fokus på branding og markedsføring
 4. Eventmanagement og tilrettelæggelse af indhold og faglige ”talks” af forskellig art – fysiske eller online.
 5. PR i forbindelse med nye projekter eller andre gode historier, som vi vil dele i (fag)medier
 6. Andre opgaver, som du pitcher. Vi har et fladt hierarki og er meget lydhøre over for dine ideer og ønsker!

Vi forventer, at du:

 1. er ansvarlig, engageret og selvtænkende. 
 2. besidder gode samarbejdsevner.
 3. behersker dansk og/eller engelsk på højt niveau. 

Lidt om din arbejdsplads:

Hos KHR Architecture får du cirka 100 kollegaer, hvoraf de fleste sidder sammen med dig i Kanonbådshallerne på Holmen. Nogle af vores arkitekt og konstruktør-kollegaer sidder også på projektkontorer ved vores store byggepladser. Du bliver en del af et lille kommunikationsteam bestående af en kommunikationsansvarlig og en grafiker, men du får derudover en bred kontaktflade i organisationen, afhængigt af, hvilke opgaver, du arbejder med.

Sådan søger du:

Send os dit CV eller et link til din opdaterede Linkedin-profil sammen med en motiveret ansøgning i det format du selv foretrækker (tekst, video, ppt etc.), hvor du beskriver:

1) hvilke typer opgaver, du allerhelst vil arbejde med,

2) hvor du ser dit største faglige potentiale og hvad du hellere overlader til andre, og 

3) hvad du ønsker at få ud af dit praktikophold.

Har du spørgsmål eller brug for uddybende information, så skriv eller ring til Anne på email alu@khr.dk eller mobil 26796070.

Vi gælder os til at høre fra dig!

KHR Architecture

Er en arkitektvirksomhed, som leverer rådgivning inden for alle arkitektfagets ydelser og altid med en stor faglig integritet. Vi bruger indlevelse og mod til at sætte mennesket i centrum og skabe inspirerende, nytænkende arkitektur, der gør en forskel. Alle partnere er aktivt involveret i den daglige drift og værner om vores faglige ambitioner som uafhængig arkitektvirksomhed.

Med 75 års erfaring er KHR en af Danmarks ældste tegnestuer og har gennem årene stået i spidsen for en lang række prisvindende og anerkendte projekter som Ørestad Skole, erhvervsbyggeri på Oslo Plads, Frederiksberg Storcenter, AdO Arena og Amalie Skrams Skole i Bergen, Københavns Metro, erhvervsbyggeri for glasfiberproducenten Fiberline, Bang & Olufsens hovedsæde i Struer og Københavns Universitet på Amager. En ny partnerkreds har sikret, at KHR i disse år vokser hastigt og indtager nye markeder og forretningsområder. Vi er på nuværende tidspunkt cirka 100 medarbejdere fordelt på hovedkontoret på Holmen og projektkontorer i ind- og udland.