KHR Architecture søger bygningskonstruktørpraktikanter
KHR Architecture

Bygningskonstruktørpraktikanter til efterårssemesteret 2022

Vi er en innovativ tegnestue, som anvender de nyeste værktøjer, metoder og softwareløsninger til at løse vores mange opgaver. I øjeblikket arbejder vi med en række forskellige større og mindre projekter i både ind- og udland, bl.a. hospitals-, skole- og boligprojekter, som du vil have mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med.

Vi kan tilbyde dig:

  • et praktikophold på en af landets førende tegnestuer, hvor du vil indgå i et projektteam på lige fod med et hold af vores faglige dygtige medarbejdere.
  • høj grad af medbestemmelse og involvering i tegnestuens mange spændende arbejdsopgaver og processer.
  • mulighed for at bruge din viden fra studiet i praksis i forbindelse med tegnestuens projekter.
  • udsigt over vandet, lækker frokostordning samt sociale, faglige og sportslige arrangementer.
  • erkendtlighed på 3000 kr. om måneden.

Vi forventer at du:

  • er ansvarlig, engageret og selvtænkende.
  • besidder gode samarbejdsevner.
  • har et godt kendskab til projektering i Revit.
  • har et rimeligt basisniveau i engelsk og dansk.

Vores tegnestue er beliggende i det historiske og naturskønne Holmen, der også er kendt for sit kreative studiemiljø. Praktikopholdet er på 37 timer om ugen med betalt frokost.

Er du interesseret, så send dit CV ved at klikke på ANSØG NU knappen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nick K Gabriel på telefon 41 21 71 53 eller mail nkg@khr.dk.

KHR Architecture

Er en arkitektvirksomhed, som leverer rådgivning inden for alle arkitektfagets ydelser og altid med en stor faglig integritet. Vi bruger indlevelse og mod til at sætte mennesket i centrum og skabe inspirerende, nytænkende arkitektur, der gør en forskel. Alle partnere er aktivt involveret i den daglige drift og værner om vores faglige ambitioner som uafhængig arkitektvirksomhed.

Med 75 års erfaring er KHR en af Danmarks ældste tegnestuer og har gennem årene stået i spidsen for en lang række prisvindende og anerkendte projekter som Ørestad Skole, erhvervsbyggeri på Oslo Plads, Frederiksberg Storcenter, AdO Arena og Amalie Skrams Skole i Bergen, Københavns Metro, erhvervsbyggeri for glasfiberproducenten Fiberline, Bang & Olufsens hovedsæde i Struer og Københavns Universitet på Amager. En ny partnerkreds har sikret, at KHR i disse år vokser hastigt og indtager nye markeder og forretningsområder. Vi er på nuværende tidspunkt cirka 100 medarbejdere fordelt på hovedkontoret på Holmen og projektkontorer i ind- og udland.

Godt socialt miljø
Frokostordning
Work-life balance