KHR Architecture søger arkitektpraktikanter
KHR Architecture

Skal du i praktik som arkitekt til efteråret? Så send os en ansøgning!

Vi er en innovativ tegnestue, som anvender de nyeste værktøjer, metoder og softwareløsninger til at løse vores mange opgaver. I øjeblikket arbejder vi med en række forskellige større og mindre projekter i både ind- og udland, bl.a. hospitals-, skole- og boligprojekter, som du vil have mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med.

Vi sætter stor pris på den dynamik, det giver, når vi har praktikanter med på vores projekter, og lover dig, at du får både ansvar og sparring, så vi alle får det fulde udbytte af din praktiktid. Vi har et fladt hierarki, der betyder, at alle gode ideer kommer til bordet, uanset om man er direktør eller praktikant. Du får altså rig mulighed for at bidrage helt konkret på projekter, få et solidt indblik i arbejdsgangene i et arkitektfirma samtidig med at du får afprøvet og udbygget dine kompetencer som arkitekt.  

Vi kan tilbyde dig:

  • et praktikophold på en af landets førende tegnestuer, hvor du vil indgå i et projektteam på lige fod med et hold af vores faglige dygtige medarbejdere.
  • høj grad af medbestemmelse og involvering i tegnestuens mange spændende arbejdsopgaver og processer.
  • mulighed for at bruge din viden fra studiet i praksis i forbindelse med tegnestuens projekter.
  • udsigt over vandet, lækker frokostordning samt sociale, faglige og sportslige arrangementer.
  • erkendtlighed på 3000 kr. om måneden.

Vi forventer at du:

  • er ansvarlig, engageret og selvtænkende.
  • besidder gode samarbejdsevner.
  • kendskab til 2D-modellering i AutoCad og 3D modellering i SketchUp og/eller Revit
  • taler flydende engelsk og/eller dansk - tysk er et plus
  • Vores tegnestue er beliggende i det historiske og naturskønne Holmen, der også er kendt for sit kreative studiemiljø. Praktikopholdet er på 37 timer om ugen med betalt frokost.

Er du interesseret, så send dit CV ved at klikke på ANSØG NU knappen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Kjær på telefon +45 28 34 68 93 eller mail knk@khr.dk.

KHR Architecture

Er en arkitektvirksomhed, som leverer rådgivning inden for alle arkitektfagets ydelser og altid med en stor faglig integritet. Vi bruger indlevelse og mod til at sætte mennesket i centrum og skabe inspirerende, nytænkende arkitektur, der gør en forskel. Alle partnere er aktivt involveret i den daglige drift og værner om vores faglige ambitioner som uafhængig arkitektvirksomhed.

Med 75 års erfaring er KHR en af Danmarks ældste tegnestuer og har gennem årene stået i spidsen for en lang række prisvindende og anerkendte projekter som Ørestad Skole, erhvervsbyggeri på Oslo Plads, Frederiksberg Storcenter, AdO Arena og Amalie Skrams Skole i Bergen, Københavns Metro, erhvervsbyggeri for glasfiberproducenten Fiberline, Bang & Olufsens hovedsæde i Struer og Københavns Universitet på Amager. En ny partnerkreds har sikret, at KHR i disse år vokser hastigt og indtager nye markeder og forretningsområder. Vi er på nuværende tidspunkt cirka 100 medarbejdere fordelt på hovedkontoret på Holmen og projektkontorer i ind- og udland.

Godt socialt miljø
Internationalt miljø
Work-life balance
Tæt på offentlig transport
Frokostordning