Bygningskonstruktør - søg uopfordret
KHR Architecture

Bygningskonstruktør hos KHR Architecture?

Vi har mange spændende opgaver at løse og er altid interesseret i at høre fra dygtige bygningskonstruktører, der kunne tænke sig, at blive del af vores team. Læs her, om KHR Architecture lyder som den rette arbejdsplads for dig, før du sender os din ansøgning.

Arbejdskulturen hos KHR

Vi gør os umage med alt, hvad vi vi laver og har den gode arkitektur og et inspirerende, professionelt arbejdsmiljø, som drivkraft. 

I praksis betyder det:

 • Vi bestræber os altid på at lave gode match mellem et projekts egenart og medarbejdernes interesser og kompetencer.
  Du er åben og ærlig om dine ønsker, styrker og svagheder.

 • Vi diskuterer alle arkitektoniske og tekniske løsninger for at nå det fulde potentiale i vores projekter.
  Du deltager aktivt i diskussionerne og bruger din viden og dine visioner til at udvikle projekterne, dine kolleger og dig selv. 

 • Vi arbejder professionelt med hvert eneste projekt, uanset størrelse og prestigiøsitet.
  Du er i alle projekter ambitiøs og engageret og har fokus på kunden, brugerne og konteksten.

 • Vi går til opgaverne med mod til at gøre tingene anderledes, indlevelse i brugerne og konteksten og et stort fokus på robusthed i både funktionalitet og materialer.
  Du er ikke bange for at sætte dig selv og dine idéer i spil og yder dit ypperste.

 • Vi drager omsorg for hinanden, og vi har respekt for hinandens kompetencer og personligheder. 
  Du har en veludviklet ansvarsfølelse og arbejder godt i samspillet med andre.

 • Vi vægter et godt socialt miljø med fredagsbar, fester, studieture og ikke mindst samtalen i hverdagen.
  Du har lyst til at være med på holdet.

For at kunne komme i betragtning til en stilling som bygningskonstruktør

Først og fremmest skal ovenstående beskrivelse passe på dig og det, du søger i et arbejdsfælleskab.

Vi arbejder i AutoCad og Revit, så du skal mestre et af programmerne - helst begge. Derudover skal du have faglige og sproglige kvalifikationer til at udarbejde BIPS-beskrivelser på dansk.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med projektering, byggeledelse og fagtilsyn.

Vi tilstræber en god bredde i erfaringsniveauet i konstruktørteamet. For tiden skal du som udgangspunkt have minimum fem års erfaring for at kunne komme i betragtning til en stilling.

Hvis det lyder interessant

Send os dit CV og en kort ansøgning, hvor du fortæller, hvad du drømmer om at bidrage med, og hvad du forventer af din arbejdsplads.

KHR Architecture

Er en arkitektvirksomhed, som leverer rådgivning inden for alle arkitektfagets ydelser og altid med en stor faglig integritet. Vi bruger indlevelse og mod til at sætte mennesket i centrum og skabe inspirerende, nytænkende arkitektur, der gør en forskel. Alle partnere er aktivt involveret i den daglige drift og værner om vores faglige ambitioner som uafhængig arkitektvirksomhed.

Med 75 års erfaring er KHR en af Danmarks ældste tegnestuer og har gennem årene stået i spidsen for en lang række prisvindende og anerkendte projekter som Ørestad Skole, erhvervsbyggeri på Oslo Plads, Frederiksberg Storcenter, AdO Arena og Amalie Skrams Skole i Bergen, Københavns Metro, erhvervsbyggeri for glasfiberproducenten Fiberline, Bang & Olufsens hovedsæde i Struer og Københavns Universitet på Amager. En ny partnerkreds har sikret, at KHR i disse år vokser hastigt og indtager nye markeder og forretningsområder. Vi er på nuværende tidspunkt cirka 100 medarbejdere fordelt på hovedkontoret på Holmen og projektkontorer i ind- og udland.

Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Internationalt miljø