Arkitekt - søg uopfordret
KHR Architecture

Om KHRs arkitekter

Vi gør os umage med alt hvad vi laver!

I praksis betyder det:

  • Vi bestræber os altid på at lave gode match mellem et projekts egenart og medarbejdernes interesser og kompetencer. Du er åben og ærlig om dine drømme og ønsker, styrker og svagheder.
  • Vi diskuterer alle arkitektoniske og tekniske løsningert! Du deltager aktivt i diskussionerne og bruger din viden og dine visioner til at udvikle projekterne, dine kolleger og dig selv. 
  • Vi drager omsorg for hvert eneste projekt, uanset størrelse og prestigiøsitet. Du er i alle projekter ambitiøs og engageret i kunden, brugerne og konteksten.
  • Vi går til opgaverne med mod, indlevelse og højt arkitektonisk niveau. Du er ikke bange for at sætte dig selv og dine idéer i spil.
  • Vi drager omsorg for hinanden, og vi har respekt for hinandens kompetencer og personligheder. Du har en veludviklet ansvarsfølelse og arbejder godt i samspillet med andre.
  • Vi vægter et godt socialt miljø med fredagsbar, fester, studieture og ikke mindst samtalen i hverdagen. Du har lyst til at være med på holdet

For at kunne komme i betragtning

Først og fremmest skal ovenstående beskrivelse passe på dig og det, du søger i et arbejdsfællesskab.

Dine arkitektfaglige kompetencer skal være i top i forhold til dit erfaringsniveau, og vi forventer, at du er alment orienteret og har interesse for verden omkring dig og dermed den kontekst, som vores arkitektur skabes i. Du skal kunne reflektere over dine og andres valg.

Hvis det lyder interessant

Send portfolio, CV og en kort ansøgning, hvor du forholder dig til mindst tre af ovenstående punkter.

KHR Architecture

Er en arkitektvirksomhed, som leverer rådgivning inden for alle arkitektfagets ydelser og altid med en stor faglig integritet. Vi bruger indlevelse og mod til at sætte mennesket i centrum og skabe inspirerende, nytænkende arkitektur, der gør en forskel. Alle partnere er aktivt involveret i den daglige drift og værner om vores faglige ambitioner som uafhængig arkitektvirksomhed.

Med 75 års erfaring er KHR en af Danmarks ældste tegnestuer og har gennem årene stået i spidsen for en lang række prisvindende og anerkendte projekter som Ørestad Skole, erhvervsbyggeri på Oslo Plads, Frederiksberg Storcenter, AdO Arena og Amalie Skrams Skole i Bergen, Københavns Metro, erhvervsbyggeri for glasfiberproducenten Fiberline, Bang & Olufsens hovedsæde i Struer og Københavns Universitet på Amager. En ny partnerkreds har sikret, at KHR i disse år vokser hastigt og indtager nye markeder og forretningsområder. Vi er på nuværende tidspunkt cirka 100 medarbejdere fordelt på hovedkontoret på Holmen og projektkontorer i ind- og udland.

Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Internationalt miljø